Dental Alliance
April 2, 2023

Două „vulpițe” convocate la loturile nationale ale Romaniei!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Bianca Popa, originară din localitatea Valeni, jud Neamt, descoperită de profesorul Felix Ghiuzan la o competitie scolara, a fost convocata pentru lotul U17 al Romaniei. Bianca va face parte din lotul U17, ce urmeaza sa desfasoare un stagiu de pregatire centralizata in Antalya.
Diana Mosanu, originara din Barlad jud Vaslui, a fost descoperita la o actiune de selectie. Ea a acumulat deja multa experienta la loturile U17 si U19, iar acum va participa cu lotul U19 la un stagiu de pregatire ce se va desfasura in Cipru.
Ne mandrim cu performantele ”vulpitelor ” noastre care depasesc cu mult suportul financiar de care acest club are parte. Performanta in sport se obtine si se pastreaza doar cu investitii mari in infrastructura sportiva si in pregatirea sportivelor. Multumim pentru sprijin Loteria Romana si Bulevard 33.
Asteptam si alti parteneri alaturi de noi!
Acesand link-ul https://formular230.ro/acs-vulpitele-galbene-roman , poti si tu sustine performanta !

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap