Oana Bulai

December 3, 2020

Dragoș Moroșanu : ”Sunt o persoană activă și întotdeauna mi-am dorit să particip la proiectele pe care echipa din care am făcut parte le-a gândit pentru orașul nostru

Dragoș Moroșanu se numără printre romașcanii care fac parte din echipa de consilieri locali pe care Alianța pentru Roman 2020 și-o dorește ca, alături de profesorul Viorel Stan, să ducă mai departe proiectele începute și să construiască un Roman și mai frumos, și mai primitor.

Dragoș Moroșanu întregește echipa de tineri care se alătură candidatului Viorel Stan pentru ca, împreună, să contribuie la dezvoltarea orașului. Este licențiat în Ingineria și Știința Mediului, la Universitatea Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca. După finalizarea studiilor a ocupat funcții de consilier la Ministerul Mediului și Pădurilor, Agenția de Protecție a Mediului Neamț, iar timp de cinci ani a coordonat departamentul de Protecție a Mediului și Securitate din cadrul TRW Roman. În prezent este administrator al unei firme. Are și experiență în administrația publică locală, fiind consilier local în mandatul 2016-2020.

”Sunt o persoană activă și întotdeauna mi-am dorit să particip la proiectele pe care echipa din care am făcut parte le-a gândit pentru orașul nostru. De aceea m-am și înscris în politică, pentru ca să las ceva în urmă și nu musai să ocup o funcție. Funcțiile vin și pleacă, dar important este ca, atunci când un post îți oferă puterea de a schimba lucrurile în bine, să te implici. Asta am făcut și până acum și asta voi face și de acum înainte. Printre proiectele pe care le-am susținut și consider că trebuie continuate se numără cel de realizare a unei perdele de protecție în zona Podului de Fier, care, pe lângă protejarea orașului pe timpul iernii, aduce beneficii importante în a diminua poluarea zonei. În același timp, sunt o persoană care pune accent pe nevoia ca orașul nostru să aibă o infrastructură rutieră și pietonală modernă. Nu în ultimul rând, sprijin toate activitățile destinate tinerilor, în special cele cultural-artistice și sportive și care, în ultimii ani, au devenit și ocupă o parte importantă din viața comunității. Proiectul propus de echipa din care fac parte și care prevede realizarea unei faleze pe malul Moldovei va beneficia de directa mea implicare și cunoștințele acumulate de-a lungul anilor de studiu și experienței în domeniu din câmpul muncii”.

COMANDAT DE PSD NEAMT COD MF 21200019

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.