January 24, 2021

Ionel Arsene: Pavilionul Oncologie al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț intră în reabilitare!

Sunt fericit să vă anunț că a fost finalizată procedura de achiziție și a fost desemnată firma câștigătoare care va reabilita și consolida Pavilionul de Oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

✍️Încă de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Neamț, am căutat soluții și finanțare ca să putem renova această secție. A fost întocmit studiul de fezabilitate și am reușit să predăm acest pavilion, pentru a fi reabilitat cu fonduri de la Compania Națională de Investiții.

↪️Din bugetul județului Neamț se vor finanța cheltuielile pentru servicii și lucrări, însemnând amenajarea terenului, lucrări exterioare și de împrejmuire, de racordare la utilități, echipamente și dotări. Valoarea totală a acestui proiect este de 9️⃣ milioane de lei.

👨🏻‍⚕️Este un proiect amplu, pentru care m-am luptat să găsesc finanțare, pentru că vreau ca pacienții internați pe secția de Oncologie să beneficieze de condiții de spitalizare la standarde europene. Sunt mândru să văd ca proiectele mele, unul câte unul, prind contur!

Le-am promis nemțenilor, atunci când am ajuns la Consiliul Județean că voi reabilita spitalele din județ, le voi dota cu aparatură modernă și m-am ținut de cuvânt!

COMANDAT DE PSD NEAMT COD MF 21200019

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.