Dental Alliance
December 9, 2023

Echipa de șah a CSM Roman a participat cu succes la Campionatele Naționale de Copii și Juniori ale României

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Echipa de șah a CSM Roman a participat cu succes la Campionatele Naționale de Copii și Juniori ale României, care au avut loc în perioada 2-12 aprilie la Eforie Nord. În cadrul competiției, sportivii romașcani s-au confruntat cu cei mai buni jucători de șah din țară, demonstrând o performanță impresionantă.
Echipa de la CSM Roman a înregistrat rezultate notabile, reușind să se claseze pe poziții bune în diverse categorii de vârstă. Lotul a fost alcătuit din sportivii: Țugui Yasmine, Țugui Ayline, Vieriu Ianis, Ciobanu Luca și Mărtici Teodor, însoțiți de instructorul Mihai – Ionuț Gânju.
Gemenele Țugui Yasmine și Țugui Ayline au avut adversare puternice, printre care și campioana balcanică la 8 ani și vicecampioana Uniunii Europene. Ayline a învins-o pe medaliata cu aur la șah rapid și a obținut alte victorii în fața componentelor lotului național. Yasmine a învins componente ale lotului național.
La probele de șah clasic și șah Rapid, băieți U14, sportivul Mărtici Teodor (13 ani), a avut cel puțin două remize care au ieșit în evidență: în fața unui medaliat cu aur și în fața unui component al lotului național.
Rezultatele obținute demonstrează talentul și pasiunea sportivilor noștri pentru jocul de șah. Tuturor, felicitări și mult succes mai departe!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap