December 6, 2021

Elicopterul cu peripeții din Germania este al unei persoane cu mai multe afaceri în Roman

După ce săptămâna trecută o stire apărută în presa internațională a produs mai multe reacții, săptămâna aceasta aflăm că elicopterul este al unei persoane ce desfășoară mai multe activități comerciale pe teritoriul municipiului Roman.

“Joi, 11 noiembrie 2021, la ora 2.20, o patrulă de poliție care supraveghea autostrada B83 între Hessisch Oldendorf și Fischbeck a descoperit un ansamblu format dintr-un sprinter și o remorcă încărcată cu un elicopter.

Sprinterul înmatriculat în România a fost nevoit să oprească de urgență din cauza unei defecțiuni tehnice, așa a ajuns în vizorul polițiștilor germani.

Pe lângă starea tehnică proastă a ansamblului de vehicule, polițiștii au mai constatat că nu a fost eliberată plăcuța de înmatriculare românească pentru remorca atașată microbuzului înmatriculat la noi în țară.

Acest lucru a dat naștere la suspiciunea că remorca nu avea nici asigurare, nici aprobare oficială de circulație.

Deoarece vehiculul era condus alternativ de doi șoferi, 29 și 38 de ani, împotriva celor doi a fost deschisă urmărirea penală.”

După toate aceste peripeții elicopterul a ajuns în curtea societății omului de afaceri, unde a fost asamblat cu un motostivuitor.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.