November 30, 2021

Calendarul programului Rabla pentru Electrocasnice – ediția de sărbători

rabla

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, prezintă calendarul de funcționare al programului Rabla pentru Electrocasnice – ediția de sărbători. Programul are un buget de 34 de milioae de lei, iar înscrierile încep vineri.

„Avem o veste importantă legată de programul Rabla electrocasnice. Lansăm o nouă sesiune, o sesiune de sărbători, cu un buget de 34 de miioane de lei, pentru cei care vor să-și achiziționeze mai prietenoase cu mediu, care consumă mai pun curent electric. Această sesiune va începe cu o perioadă de înscriere, care începe astăzi, 19 noiembrie”, anunță Tanczos Barna.

Începând de vineri, ora 10:00, persoanele fizice au la dispoziție șapte zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicația informatică.

Calendarul complet al programului Rabla Electrocasnice

„După înscriere vom avea trei sesiuni. Următoarea etapă, cea rezervată pentru televizoare, laptopuri și tablete începe pe 3 decembrie, iar ultima, pentru aparate de aer condiționat, uscătoarele de rufe și aspiratoare pe 10 decembrie.

Pentru această etapă am introdus o condiție mult mai riguroasă – voucherele sunt nominale, netransmisibile, să eliminăm traficul, vânzarea acestora după rezervate”, adauga Tanczos.

Pentru mașinile de spălat rufe, mașini de spălat vase, aparate de aer condiționat, frigidere, televizoare și uscătoarele de rufe se oferă vouchere în valoare de 400 de lei, pentru aspiratoare vouchere de 200 de lei, pentru laptopuri vouchere în valoare de 500 de lei și pentru tablete vouchere de 300 de lei.

(sursa: Mediafax)

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.