Dental Alliance

June 21, 2024

Eroul nostru, Alexandru-Ilie Matieș, a strălucit la Campionatul European pentru Copii și Juniori

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Ne mândrim cu “eroii” noștri, care au reprezentat Clubul Sportiv Bao Roman și România la Campionatul European pentru Copii și Juniori, desfășurat în Franța, la Saint Memmie, în perioada 26 – 28 aprilie 2024.

Astăzi îl prezentăm pe:

Alexandru-Ilie Matieș

Vârstă: 17 ani
Școală: Liceul cu Program Sportiv, clasa a XI-a B

Alexandru-Ilie Matieș a obținut următoarele rezultate remarcabile:

  • Locul I (campion european) la proba de Song Luyen – mixt (proba tehnică cu un partener)
  • Locul I (campion european) la proba de Tao Quyen sincron – mixt

Felicitări, Alex! 🙂
Felicitări și mulțumiri părinților! 🙂

Participarea și succesul său la acest campionat reprezintă un motiv de mândrie atât pentru Clubul Sportiv Bao Roman, cât și pentru întreaga comunitate sportivă din România. Munca, devotamentul și talentul lui Alexandru-Ilie sunt o sursă de inspirație pentru colegii săi și pentru toți tinerii sportivi care își doresc să ajungă pe cele mai înalte culmi ale performanței.

Prin aceste rezultate, Alexandru-Ilie Matieș demonstrează că prin perseverență și pasiune, visurile devin realitate. Îi urăm mult succes în continuare și suntem convinși că ne va aduce și alte bucurii și motive de mândrie în viitor!

Clubul Sportiv Bao Roman: O pepinieră de talente

Clubul Sportiv Bao Roman continuă să fie o pepinieră de talente, unde tinerii sportivi sunt îndrumați și susținuți să își dezvolte abilitățile și să exceleze în competițiile internaționale. Rezultatele lui Alexandru-Ilie Matieș sunt o dovadă clară a calității pregătirii și a dedicării antrenorilor și a întregii echipe de suport.

Fiecare medalie câștigată reprezintă nu doar succesul individual al sportivului, ci și efortul colectiv al unei echipe unite și dedicate performanței. Suntem mândri de toți sportivii noștri și le mulțumim pentru efortul și dăruirea lor.

Hai România! Hai Bao Roman!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.