Dental Alliance
April 19, 2024

Eveniment dedicat Zilele Orașului Roman, la Muzeul de Istorie, joi 30 martie ora 14

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

În curând, orașul Roman își sărbătorește ziua de naștere, marcând 631 de ani de la prima sa atestare documentară! Această zi importantă va fi sărbătorită la Muzeul de Istorie din oraș, unde vor avea loc diferite evenimente și activități.

Ziua orașului Roman este o ocazie deosebită pentru locuitorii orașului și pentru toți cei care iubesc acest oraș istoric și pitoresc din regiunea Moldovei. Evenimentul principal va avea loc joi, 30 martie, ora 14, la Palatul Nevruzzi, unde toți sunt invitați să participe și să sărbătorească împreună acest moment important din istoria orașului.

La Muzeul de Istorie, vizitatorii vor putea admira exponatele și colecțiile sale unice, care ilustrează evoluția istorică a orașului Roman. De asemenea, vor fi organizate și prezentări ale unor personalități importante din istoria orașului, care vor împărtăși povești și amintiri despre viața din orașul nostru în timpurile trecute.

Cu această ocazie, locuitorii orașului Roman sunt invitați să ia parte la o mulțime de activități distractive și educaționale, care vor avea loc în diferite locații din oraș. Acestea includ tururi ghidate ale orașului, concursuri pentru copii, ateliere de pictură și multe altele.

În plus, comercianții și producătorii locali vor expune produsele lor tradiționale și autentice, ceea ce oferă vizitatorilor oportunitatea de a descoperi tradițiile culinare și meșteșugurile locale.

Ziua orașului Roman este o ocazie specială pentru a celebra istoria bogată și cultura din acest oraș frumos și autentic din Moldova. Vă așteptăm cu drag la Muzeul de Istorie și în orașul nostru pentru a sărbători împreună 631 de ani de la prima atestare documentară. Haideți să ne unim și să sărbătorim acest moment important în istoria orașului Roman!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.