Oana Bulai

November 27, 2020

Execuția lucrărilor de reabilitare a Casei ”Sergiu Celibidache” a fost urcată pe Seap

Vă aduc o nouă veste bună despre evoluția reabilitării Casei ”Sergiu Celibidache”, proiect în care m-am implicat direct, utilizând toată energia și instrumentele avute la dispoziție, deblocând și fluidizând etapele ce trebuiau urmate!

Acest proiect de suflet pentru mulți romașcani a fost publicat în SICAP, sistemul informatic pentru achiziții publice, spre licitație, iar din acest moment aștepăm firmele interesate să depună ofertele de execuție. Mă aștept la oferte concrete și corecte, din partea unor constructori competenți și serioși, astfel încât calitatea lucrărilor să se ridice la nivelul pe care acest obiectiv important pentru romașcani îl merită.

Iată încă un pas concret în demersul nostru de a mai avea un monument consolidat, reabilitat, modernizat și funcțional în municipiul Roman.

A fost dificil, a durat mai mult decât ne-am fi dorit, au fost obstacole pentru care am depus tot efortul să le elimin, dar ne aflăm pe drumul cel bun.

Mereu mă voi implica, pentru că încrederea voastră merită toată energia mea, iar cu toții trebuie să ne amintim că pașii concreți sunt mai importanți decât vorbele sterile!

Dan Laurențiu Leoreanu

Deputat, PNL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.