January 18, 2021

Prefect George Lazăr: Am participat astazi la evenimetul de oficiere a inaintarii in grad, la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Petrodava Neamt

Am participat astazi la evenimetul de oficiere a inaintarii in grad, la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Petrodava Neamt.
Am felicitat ofiterii si subofiterii care au inaintat in grad, la termen precum si intregul colectiv al ISU Neamt ,pentru intreaga activitate.Consider ca profesionalismul, implicarea, gradul de risc si pericol al misiunilor militarilor de la ISU Neamt, fac din aceasta institutie una de prestigiu si de inalta incredere in randul societatii.
Am tinut si un moment de reculegere si in mod deosebit am facut citeva consideratii despre cel care a fost Generalul de Brigada si comandantul ISU Neamt, dl Ioan Nitica, care a trecut la cele vesnice in urma unei boli necrutatoare.Un om si un lider de mare tinuta, un profesionist desavarsit si un mare patriot , asa il pot descrie pe Generalul Ioan Nitica.
Cred ca dl Mihai Mitrea in calitate de Prim Adjunct al ISU Neamt , va duce in continuare, alaturi de colegi o munca dedicata si sustinuta, cu acelasi inalt profesionalism militar.

George Lazăr

Prefect, Neamț

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.