Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Experiență Culinară Completa la SC La Cimpoeșu: Vinuri Distinse, Beri Nemțene și Delicii Țărănești

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

SC La Cimpoeșu, renumită pentru produsele țărănești de cea mai înaltă calitate, îți oferă o experiență culinară completă cu selecția sa de vinuri distinse de la Crama Strunga și beri de calitate nemțeană. Dacă ești în căutarea unei experiențe gastronomice autentice, nu poți rata o vizită în magazinele noastre.

La Cimpoeșu nu este doar un magazin de produse țărănești, ci și o destinație pentru iubitorii de vinuri și beri de calitate. Odată ce intri în magazinele noastre, vei fi întâmpinat de o selecție impresionantă de vinuri rafinate și beri care îți vor satisface cele mai pretențioase gusturi.

Echipa noastră pasionată este mereu pregătită să ofere asistență în alegerea celui mai potrivit vin sau berii pentru gustul tău. Indiferent dacă ești un cunoscător experimentat sau un începător în lumea vinurilor și berilor, suntem aici pentru a te ghida spre alegerea perfectă.

“La Cimpoeșu, nu ne oprim doar la produsele țărănești autentice, ci oferim o experiență completă pentru papilele tale gustative. Dacă iubești un vin distins sau o bere de calitate, te invităm să descoperi selecția noastră la magazinele noastre din diverse locații.”

Te așteptăm cu drag la următoarele adrese:

  • 📍 Roman Value Centre, str. Mihai Viteazul 3, Roman 617135
  • 📍 Popas La Cimpoeșu, com. Mircești (DE 583, Km 3,4)
  • 📍 Ferma Stejarul Secular, str. Olga Sturdza 22, Miroslava
  • 📍 Localitatea Luncași, comuna Hălăucești, județul Iași (Drumul județean 208 Pașcani-Roman).

Descoperă bucuria gustului autentic la SC La Cimpoeșu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.