Dental Alliance
December 11, 2023

Oportunitate de angajare la SC La Cimpoeșu

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

SC La Cimpoeșu, un nume bine-cunoscut în domeniul produselor țărănești, anunță o oportunitate de angajare pentru poziția de vânzătoare la magazinul din Miroslava. Compania caută o persoană serioasă și punctuală, cu posibilitatea de a beneficia de un salariu atractiv.

Experiența în domeniu constituie un avantaj pentru candidați, iar cei interesați sunt încurajați să aplice. SC La Cimpoeșu este cunoscută pentru calitatea produselor sale țărănești și oferă un mediu de lucru prietenos și dinamic.

Detalii despre poziție:

  • Titlu poziție: Vânzătoare pentru magazinul cu produse țărănești din Miroslava
  • Cerințe: Seriozitate, punctualitate, cu sau fără experiență în domeniu (experiența constituie un avantaj)
  • Locație: Miroslava
  • Beneficii: Salariu atractiv, mediu de lucru plăcut și dinamic

Persoanele interesate sunt invitate să trimită CV-urile lor la adresa de Whatsapp ☎️ 0753 114 996 sau la adresa fizică 📍 str. OLGA STURDZA 22 (Ferma Romano-Catolică). Aplicațiile sunt deschise, iar procesul de selecție va începe imediat.

“Suntem în căutarea unei persoane entuziaste și dedicate să se alăture echipei noastre. Dacă vă încadrați în descrierea noastră și sunteți pasionat de produsele tradiționale, vă încurajăm să aplicați pentru această poziție. SC La Cimpoeșu este un angajator egal și oferă șanse egale tuturor candidaților calificați.”

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos





Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap