Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Fără permis, dar băut bine, un nemțean a urcat la volan și a făcut accident

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 20:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Brașov, ar fi condus un autoturism, pe DJ 156 A, în localitatea Borlești, ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Borlești.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului din Borlești. Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, bărbatul din Borlești nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.