Dental Alliance
April 19, 2024

Continuă Programul de Recrutare și Selecție a Soldaților Gradați Profesioniști la Baza 3 Logistică “Zargidava” Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Unitățile Militare din Neamț, Iași, Prahova și Vrancea deschid porțile pentru noii membri ai Armatei României


Baza 3 Logistică “Zargidava” anunță continuarea programului său de recrutare și selecție pentru soldații gradați profesioniști, în cadrul structurilor subordonate, respectiv Unitatea Militară 01144 Roman (Neamț), Unitatea Militară 02033 Iași (Iași), Unitatea Militară 01532 Păulești (Prahova), și Unitatea Militară 01270 M Focșani (Vrancea).

Criterii de recrutare

Pentru a fi eligibili, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Cetățenie română și domiciliu stabil în România: Candidații trebuie să fie cetățeni români și să aibă domiciliul stabil în țară.
  • Vârstă cuprinsă între 18 și 45 de ani: Cei interesați trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani împliniți la începerea programului de instruire și cel mult 45 de ani împliniți la finalizarea acestuia.
  • Studii medii sau superioare: Candidații trebuie să fi absolvit cel puțin primii doi ani de studiu din învățământul secundar superior, echivalent cu minimul de 10 clase.
  • Permis de conducere pentru categoria B și C (doar pentru anumite specialități): Pentru specialitățile din arma “auto” sau pentru cele care implică conducerea tehnicilor specifice auto din arma “geniu”, este necesar să posede permis de conducere auto valabil pentru categoriile B și C.
  • Non-afiliere la partide politice: Candidații nu trebuie să facă parte din nicio formațiune politică.
  • Fără cazier: Se cere ca aplicanții să nu aibă antecedente penale.
  • Apt medical și apt psihologic: Candidații trebuie să treacă de evaluările medicale și psihologice.

Cum să aplici

Persoanele interesate sunt invitate să se prezinte la sediile Unităților Militare menționate mai sus. Dacă cunoașteți pe cineva potrivit pentru această oportunitate sau care ar dori să se alăture Armatei României, vă încurajăm să distribuiți și să apreciați acest anunț.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.