Dental Alliance
December 11, 2023

George Lazăr, președintele PNL Neamț: Administrația liberală susține mediul de afaceri din Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

M-am văzut zilele trecute cu oamenii de afaceri si colegii liberali, din localitatea Brusturi.
Impreună cu dl Dumitru Macovei, viitorul Primar al comunei Brusturi am stat de vorbă cu mediul de afaceri, evaluând problemele din localitate dar si oportunitățile de dezvoltare.
Lipsa de viziune a actualei administrații locale, condusă de pesedistul Lozonschi Daniel, lipsa proiectelor pentru localitate si a atragerii de investiții sun printre principalele probleme ale localității.
Totodată, lipsa investițiilor private, generarea de locuri de muncă reprezintă o altă problemă, iar in acest ca primarul pesedist, nu numai că nu a făcut nimic in ultimii 12 ani , dar mai rău, acesta duce o campanie plină de răutate si ură impotriva oamenilor de afaceri locali.
Că așa sint pesediștii, ei urăsc mediul privat, detestă oamenii care muncesc si reușesc in viată.
Pesedistii au nevoie de oameni săraci, de oameni vulnerabili, de asistați sociali, pe care să ii manevreze după bunul plac si pe care să îi manipuleze la vot.
Oamenii care iși câstigă existenta pe picioarele lor, oamenii gospodari si harnici, nu pot fi manipulati, acestia vor dezvoltare in localitate lor, vor investiții, vor apă si canalizare, retea de gaze naturale, asfalt, dispensar si scoală modernă si nu pot tolera la nesfârsit indolenta si mentalitatea păguboasă a pesedistului Lozonschi.
Sunt convins, că schimbarea in bine , va veni si la Brusturi in 2024 si vom avea o administrație nouă, o administratie liberală.
Sunt multe lucruri de făcut in Brusturi, domnu Dumitru Macovei este o persoană care a demonstrat in sectorul privat că poate că este un om muncitor care a dezvoltat o afacere de succes si care are mai multi angajați decât are primăria Brusturi.
Dl Macovei are experientă in fonduri europene, are știinta de a dezvolta si de a face si mai mult este un om care iși iubeste localitatea si semenii si care are motivatia necesară de a schimba lucrurile in bine pentru comunitatea din Brusturi.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap