Dental Alliance
September 23, 2023

Fără permis nu a respectat semnalul polițiștilor rutieri, continuându-și deplasarea, la Bâra

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Romanț, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control  a traficului rutier, au procedat la efectuarea de semnal regulamentar pentru oprirea în trafic, în localitatea Bâra, a unui autoturism.

Conducătorul auto, nu a respectat semnalul polițiștilor rutieri, continuându-și deplasarea. Persoana în cauză, un tânăr de 20 de ani, din Doljești ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod, rezultând vătămarea corporală a acestuia.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, tânărul de 20 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap