Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Fata dispărută din comuna Stănița a fost găsită în viață

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Sâmbătă după-amiază, 30 martie, în jurul orei 16, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț a emis un comunicat oficial, anunțând că minora dată dispărută din comuna Stănița a fost găsită. Această veste aduce o rază de speranță și liniște în comunitatea locală, care a fost zguduită de dispariția fetei în vârstă de 13 ani.

Mama adolescentei a alertat autoritățile sâmbătă dimineață, raportând că fiica sa a dispărut încă de joi seară. Potrivit relatărilor, minora a plecat să aibă grijă de animalele din câmp și a fost văzută ultima dată culegând flori în apropierea pădurii din satul Chicirea.

Eforturile de căutare au mobilizat resurse impresionante din partea diverselor agenții și organizații implicate. Echipe formate din polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, reprezentanți ai Gărzii de Mediu, Ocolului Silvic Roman, serviciilor locale pentru situații de urgență și voluntari au căutat în mai multe comune de pe raza județelor Neamț și Iași.

 

În cursul dimineții, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a răspuns solicitării IPJ Neamț, transmitând mesaje de tip RO-ALERT pentru mai multe comune din zonele învecinate, semnalând dispariția fetiței.

Cu toate acestea, îngrijorarea a fost înlocuită cu bucurie atunci când, în cursul după-amiezii, minora a fost localizată în siguranță în livada satului Chicirea. Potrivit declarațiilor IPJ Neamț, fata se afla în stare bună și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.