Dental Alliance
December 4, 2023

Femeia din imagine a dispărut dintr-o unitate de cazare din Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către reprezentantul unei unități de cazare, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că, DOBOȘ EMA-MARIA, în vârstă de 31 ani, din județul Bacău, a plecat din unitatea de cazare, la data de 30 septembrie a.c., fără a realiza formalitățile de check-out, lasându-și bunurile personale în camera unde a fost cazată.

Facem precizarea că la data de 3 octombrie a.c., polițiștii au primit acordul de mediatizare al cazului.

Semnalmente: înălţime – 1.72 m, păr șaten, lung, prins în coc.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, o cămașă din jeans de culoare bleu, purtând încălțăminte de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra-Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceastea.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap