Dental Alliance
October 2, 2023

Femeie din Republica Moldova depistată în ședere ilegală în județul Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

O femeie din Republica Moldova, care se afla în situații ilegale a fost depistată de polițiștii de imigrări din Neamț. Pe numele acesteia a fost emisă decizie de returnare, iar la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrări în România, pentru o perioadă de 6 luni. La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Neamț au efectuat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza de competență. Astfel, în cadrul activității întreprinse, a fost depistată în situații ilegale o femeie, de 45 de ani, din Republica Moldova.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceasta a intrat legal în România, însă la expirarea dreptului de ședere nu a părăsit teritoriul țării noastre. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, în conformitate cu prevederile OUG nr.194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare. De asemenea, polițiștii de imigrări au emis pe numele acesteia decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile, iar la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de 6 luni.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap