Dental Alliance

June 23, 2024

Fost deputat de Neamț, găsit mort în curtea vilei. Dosar penal pentru moarte suspectă

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Fostul politician și om de afaceri Dumitru Puzdrea, în vârstă de 80 de ani, a fost găsit mort la locuința sa, iar soția sa a fost cea care a sunat la numărul de urgență 112. Autoritățile au deschis un dosar penal în acest caz, deoarece moartea este considerată suspectă.

Potrivit surselor judiciare, fostul politician a fost descoperit căzut pe o alee din curtea casei, prezentând răni la nivelul capului și mâinilor. În prezent, nu se cunoaște cu certitudine dacă rănile au fost cauzate de o căzătură sau au alte origini.

La aproximativ ora 8 dimineața, soția fostului parlamentar a apelat numărul de urgență 112 și a anunțat că și-a găsit soțul decedat, conform surselor din anchetă.

La locul incidentului au sosit o ambulanță SMURD și un echipaj al Secției 2 de Poliție. După constatarea decesului, Serviciul Omoruri a fost notificat, iar un dosar penal pentru moarte suspectă a fost deschis.

Dumitru Puzdrea era cunoscut și ca om de afaceri. El s-a născut la data de 17 octombrie 1942, în comuna Turburea, județul Gorj. A fost deputat de Neamț, reprezentând Partidul România Mare, și ulterior Partidul Național Liberal (Circumscripția București), în perioada 2000-2008.

În anii 2000, Dumitru Puzdrea a fost implicat într-un scandal legat de construirea unui complex comercial în apropierea Casei Presei Libere din București, pe un teren aparținând Primăriei.

Poliția a comunicat următoarele informații: “La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință din Sectorul 1 se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuări necropsiei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.