Dental Alliance

Fotbal Kids Real Roman caută copii talentați

0
YRY Residence

🔛 Suntem în grafic !
🟧⬛️ Începutul primăverii ne găsește în plin program de antrenamente . După o zi plină la grădi sau la școală, copiii clubului nostru spun prezent în fiecare după amiază la antrenamentele grupei lor , unde găsesc un plan bine stabilit pus la cale de antrenori pentru dezvoltarea tehnico-tactică .
❗️ Fotbal Kids Real Roman înseamnă înainte de toate o pregătire modernă și un sistem educațional, care și-a stabilit sarcina de dezvoltare umana completă.
În timpul instruirii un copil dobândește o gamă largă de cunoștințe astfel crescându-și abilitățile fizice și psihologice .
🤗 Un alt obiectiv pe care clubul nostru îl garantează este extinderea cercului social al micuțului . Copilul învață să stabilească obiective și să le atingă fără a fi supus la presiune inutilă din partea antrenorilor , totul într-un mediu sigur si prietenos .
‼️‼️ Dacă ai un copilaș ce nu poate dormi fară mingea de fotbal , atunci Fotbal Kids Real Roman este locul perfect pentru el .
👉 Valabil pentru copiii născuți in 2013,2014,2015,2016 sau 2017! Roman și împrejurimi !
Informații la 📲 0784045775

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap