PSD Roman

September 24, 2020

Fotbalul românesc vine cu vești bune: vom avea din nou meciuri în Liga 1

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a anunțat că la jumătatea lunii iunie se vor relua meciurile din Liga 1, începând cu data de 12. Ministrul Tineretului și Sportului a anunțat etapele care trebuie să fie îndeplinite până atunci. Liga 1 va începe cu un duel de foc între Universitatea Craiovași FC Botoșani.

Primul meci, care va avea loc în data de 12 iunie va fi între cele 2 echipe, Universitatea Craiova și FC Botoșani de la ora 20:00. Craiova se luptă pentru 3 puncte importante în cursa pentru titlu și pornește favorită la majoritatea caselor de pariuri conform SiteuriPariuri.

Echipa antrenată de Bogdan Vintilă va juca în deplasare, la Cluj, confruntându-se cu formația pregătită de Dan Petrescu. Meciul va avea loc în data de 14 iunie de la ora 20:00, iar etapa se va încheia cu duelul dintre Sepsi – Hermannstadt pe 15 iunie de la ora 17:30.

Președintele Klaus Iohannis, a specificat că meciurile se pot suspenda dacă numărul cazurilor vor fi în creștere. În data de 22 iulie 2020, Liga 1, dar și Cupa României trebuie să fie finalizate, deoarece vor fi comunicate echipele participante la cupele europene în sezonul următor.

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.