Suplimente Alimentare Imunyze

Furt de 3.000 euro şi 12.000 lei dintr-o maşină parcată la un centru comercial din Neamţ

Acoperisul1

Condor Resort

Un bărbat din judeţul Mureş a fost reţinut de poliţiştii nemţeni după ce ar fi furat suma de 3.000 euro şi 12.000 lei dintr-o maşină parcată la un centru comercial din Târgu Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că suspectul a folosit un dispozitiv electric pentru a bruia telecomanda de închidere a maşinii.

„Din cercetări a reieşit că, la data de 14 martie a.c., un bărbat în vârstă de 52 ani, din judeţul Mureş, ar fi sustras dintr-un autoturism aflat în parcarea unui complex comercial din Târgu Neamţ suma de 12.000 lei şi 3.000 euro. În acest sens, bărbatul ar fi folosind un dispozitiv pentru bruierea semnalului telecomenzii şi un echipament special adaptat pentru deschiderea autoturismului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

bani targu neamt masina

Poliţiştii au efectutat o percheziţie la domiciliul bărbatului şi au ridicat articole de îmbrăcăminte, un dispozitiv pentru bruierea semnalului şi suma de 3.000 lei.

În baza probatoriului administrat, procurorul a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore a suspectului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul va fi prezentat, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În activităţi au fost angrenaţi poliţişti din cadrul IPJ Mureş şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Mureş. Agerpres

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.