Suplimente Alimentare Imunyze

12 autospeciale pirotehnice și autoplatforme pentru salvarea de la înălțime au intrat în dotarea pompierilor

Acoperisul1

Condor Resort
Astăzi, în premieră, în dotarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intrat primele din totalul celor 19 achiziționate, valoarea unui astfel de mijloc tehnic fiind de aproximativ 270.000 de Euro.
Astfel, la finalul procesului de achiziție, 18 inspectorate pentru situații de urgență județene (AB, BC, BH, BN, BT, BV, BZ, CJ, DJ, GL, IS, MS, NT, SB, SV, TM, VL, VN) și Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgență vor beneficia de aceste mijloace tehnice performante, pentru gestionarea în cele mai bune și sigure condiții a situațiilor de urgență care pot apărea.
Totodată, cele 18 achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020, completează parcul auto al inspectoratului general. Valoare unui astfel de mijloc tehnic este de 865.000 Euro/bucată. Brațul mobil permite și salvarea persoanelor rămase captive pe ape și alte medii aflate sub nivelul solului, până la adâncimea de – 8,2 m. Totodată, camera din dotarea autospecialei permite monitorizarea intervenției de la fața locului, din dispecerat.
Autospecialele sunt achiziționate prin , finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, a cărui valoare totală este de aproximativ 682 milioane Euro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.