Dental Alliance
August 10, 2022

Gabriela Banu: ”Echipa lui George Lazăr este singura care poate reforma PNL Neamț”

lazar
Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Pentru mine, alegerile interne nu reprezintă altceva decât un moment în care trebuie să ne așezăm serios la masa discuțiilor, să dezbatem, să vedem ce am făcut bine și ce trebuie schimbat. Cred că trebuie să discutăm deschis despre proiectele candidaților, despre viziunea fiecăruia, să ne asumăm erorile și să privim viitorul în termeni realiști.

 

Asta nu înseamnă adversitate, dimpotrivă. Așa se sudează o echipă, așa se ajunge la cele mai bune concluzii. Ce ne dorim, de fapt? Să fim eficienți! Iar asta înseamnă întotdeauna o analiză corectă și decizii clare. Noi, liberalii, suntem oameni dinamici, cu idei și preocupări, cu ambiția de a dovedi că suntem pricepuți în ceea ce facem și că merităm încrederea oamenilor.

 

Sunt pe principiul că orice sistem, oricât de performant ar fi, ajunge în punctul în care trebuie reformat, de aceea opțiunea mea se îndreaptă, către echipa lui George Lazăr, actualul prefect și secretar general al PNL.

 

George Lazăr merită un vot de încredere. Județul Neamț are nevoie de un PNL puternic, un PNL care să se opună nu doar categoric ci și eficient PSD-ului.

 

Iar faptul că și-a asumat deschis sprijinul pentru premierul Florin Cîțu, reprezintă un act de curaj, asumat.

 

 

 

Gabriela Banu,

Președinte OFL Neamț

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.