October 24, 2021

Intervenții ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Roman, în urma ploilor abundente

În urma codului portocaliu din data de 30 iunie – 01 iulie 2021 „vijelii puternice, grindină, ploi abundente”, Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului Roman a acționat pentru îndepărtarea pagubelor produse. 

 

Începând cu orele 18:00, un număr de 11 persoane din cadrul Serviciului, a acționat  cu 6 motopompe pentru evacuarea apei de pe domeniul public, pe următoarele străzi: Al. Zirra, Mihai Viteazu, 13 Septembrie, Anton Pann, Aleea Liliacului și cartierul Nicolae Bălcescu – str. Tinosului și Zimbrului.

 

Fenomenele meteo extreme au dus și la prăbușirea a 22 de arbori pe domeniul public,  în următoarele zone: str. Dobrogeanu Gherea, Dr. Koch, Mihai Viteazu, Bulevardul Republicii, Fundătura Păcii, str. Gloriei, Tudor Vladimirescu, Tineretului și Aleea Revoluției. Pentru degajarea arborilor au intervenit 4 membri ai SVSU, cu un buldoexcavator și drujbe.

Alți 6 arbori au fost doborâți de vijelii în Parcul Municipal, pentru degajarea aleilor intervenind personalul angajat în cadrul Serviciului Administrare Parc.

La acest moment, se intervine pentru îndepărtarea arborilor prăbușiți pe spațiile verzi dintre blocuri și străzile adiacente. 

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.