Suplimente Alimentare Imunyze

Game of Thrones, serialul care a primit cele mai multe voturi pe IMDB

Acoperisul1

Condor Resort

Game of Thrones ocupă primul loc în topul serialelor care au primit cele mai multe voturi pe cunoscuta platformă IMDB.

 

Nu mai puțin de 2 milioane de oameni au oferit o notă serialului Game of Thrones, care a rulat între 2011 și 2019. Iar nota acestuia este una foarte bună: 9.3.

 

Printre serialele care au mai primit multe voturi se află Breaking Bad (1.7 milioane de voturi), Stranger Things (968 de mii de voturi), Friends (938 de mii de voturi) și Sherlock Holems (881 de mii de voturi).

 

Cel mai bun serial din istorie este considerat Planet Earth II (2016), care are un rating de 9.4, la egalitate cu Breaking Bad (2008), Planet Earth I (2006) și Band of Brothers (2001). În schimb, Game of Thrones este abia pe locul 13, cu un rating de 9.3.

 

Moștenirea Game of Thrones este importantă

 

Game of Thrones s-a terminat în 2019, dar acest serial este un adevărat fenomen, fiind considerat unul dintre cele mai bune din istorie. Astfel, HBO a oferit licențe pentru lansarea unor produse de merchandise precum replici ale armelor și armurilor, bijuterii, păpuși și haine. În plus, a fost lansat inclusiv un ceas de 10.500 de dolari și o replică de 30 de mii de dolari a tronului de oțel.

 

De asemenea, există și jocuri online inspirate din Game of Thrones. Chiar și un joc de cazino denumit Game of Thrones, lansat de compania Microgaming, în care principalele simboluri sunt personajele din serial, totul într-o grafică excellenta si este unul dintre jocurile ca la aparate appreciate de jucatori pe langa celebrele Burning Hot, Shining Crown sau Book of Ra

 

Au fost lansate și alte jocuri video, precum Game of Thrones Ascent, Game of Thrones Beyond the Wall și Regns: Game of Thrones.

 

Succes răsunător pentru Game of Thrones

 

Game of Thrones este serialul care a câștigat cele mai multe premii Emmy din istorie. Nu mai puțin de 59 de trofee a primit acest serial și a depășit recordul deținut de Frasier din 2004 încoace (37 de premii). În plus, este și serialul care a avut cele mai multe nominalizări la gala premiilor Emmy: 161. 32 dintre acestea au fost făcute la gala Emmy din 2019, ceea ce a reprezentat un alt record. Anterior, NYPD Blue a avut 26 de nominalizări la gala din 2019.

 

În plus, Game of Thrones a fost inclus și în topul celor mai bune seriale din istorie de titluri precum The Hollywood Reporter, Empire și Rolling Stone.

 

În același timp, Game of Thrones a avut și audiențe extraordinare, care au crescut de la episod la episod și de la sezon la sezon. Dacă primul episod al sezonului 1 a avut 2.22 milioane de privitori, ultimul episod a ajuns la 3.04 milioane. Iar audiența medie a crescut remarcabil de la fiecare sezon. Astfel, media în primul sezon a fost de 2.52 milioane de privitori și a ajuns la 11.99 milioane de privitori în ultimul sezon. În momentele de vârf, peste 13 milioane de oameni au văzut un episod de Game of Thrones.

Foarte multe publicații au mai notat că Game of Thrones este și serialul cu cei mai fideli fani. Tocmai din acest motiv, locații din țări precum Croația, Islanda, Malta, Maroc și Spania au devenit atracții turistice pentru că aici s-au filmat scene din serialul fenomen. În aceste condiții, nu e deloc întâmplător faptul că o mulțime de oameni au fost întristați de vestea că Game of Thrones a ajuns la final în 2019. Totuși, moștenirea Game of Thrones rămâne una importantă și cu siguranță va fi perceput ca un serial de top pentru mult timp de acum înainte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.