Dental Alliance
August 10, 2022

George Lazăr: În ședința Biroului Politic Național de astăzi, in calitate de Presedinte al PNL Neamt, am VOTAT pentru Planul Național de Investiții “Anghel Saligny”

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

În ședința Biroului Politic Național de astăzi, in calitate de Presedinte al PNL Neamt, am VOTAT pentru Planul Național de Investiții “Anghel Saligny” și mandatarea premierului Florin Cîțu pentru a discuta la nivelul coaliției de guvernare implementarea urgentă a acestui program de investiții pentru comunitățile locale.
Toți colegii mei liberali înțeleg importanța acestui Plan Național de Investiții pentru dezvoltarea comunităților locale lipsite de resurse locale pentru investiții majore și, prin urmare, votul în cadrul BPN a fost în unanimitate în favoarea acestui program.
Am convingerea că toți liderii coaliției de guvernare vor găsi înțelepciunea să susțină investițiile prevăzute în acest plan, care înseamnă drumuri, apă, canalizare și alimentarea cu gaze naturale pentru milioane de români.
Multe zone rurale nu pot dezvolta astfel de investiții cu bani europeni, deoarece nu sunt eligibile pentru proiectele europene și e rolul guvernului să nu lase în urmă aceste comunități, să nu le condamne la subdezvoltare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.