Dental Alliance
August 10, 2022

Noul lider al consilierilor județeani liberali este Valentin Stavarache

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Valentin Stavarache este noul lider al consilierilor județeani ai PNL Neamț. Acesta a fost desemnat în urma votului unanim al Biroului Permanent Județean.

 

”Și eu și colegii mei liberali vom fi o prezență cât mai activă în Consiliul Județean Neamț, vom fi alături de toți cei care doresc dezvoltarea județului Neamț, a tuturor comunităților, indiferent de apartenența politică a primarilor, a celor care vin cu proiecte și idei constructive. Ne interesează în mod direct implementarea unor proiecte de investiții care să creeze plus valoare, dar, în egală măsură, cheltuirea rațională, cu maximă chibzuință a fondurilor publice”, a explicat Valentin Stavarache, liderul consilierilor județeani ai PNL.

 

În ceea ce-l privește pe prefectul George Lazăr, președintele Partidului Național Liberal Neamț, acesta a precizat că desemnarea lui Valentin Stavarache în această funcție înseamnă ”un pas înainte pentru activitatea întregului grup al consilierilor județeni liberali care vor propune proiecte de hotărâre aplicate pe nevoile comunităților locale, o prezență mult mai vizibilă, dar și o comunicare mult mai eficientă. Chiar dacă PNL nu întrunește majoritatea în Consiliul Județean, vom da un exemplu despre ce înseamnă să faci politică responsabilă, constructivă, la nivel local. În primul rând suntem interesați de dezvoltarea județului Neamț”.

 

Valentin Stavarache se află la cel de-al doilea mandat de consilier județean și este activ în politica locală de 20 de ani.

 

Biroul de presă al PNL Neamț  

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.