Dental Alliance

June 21, 2024

George Lazăr (PNL): Ei l-au dărâmat. Noi vom reconstrui podul de la Luţca!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Ei l-au dărâmat dar noi, PNL Neamţ, vom reconstrui podul de la Luţca!

Este o investiţie vitală pentru mii de oameni din Sagna, Doljesti, Bîra, Stăniţa și Boghicea, care de aproape 2 ani sunt nevoiţi să înconjoare 24 kilometri ca să poată ajunge la şcoală, serviciu sau spital.

Ca preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ voi supraveghea îndeaproape ca noul pod să fie construit în primul rând trainic, serios şi la costuri reale.

Să nu se mai întâmple ca în urmă cu doi ani, când după o investiţie de 1,7 milioane euro din banii tuturor nemţenilor, podul s-a prăbuşit deşi era construit de câteva luni.

Apoi, au mai fost cheltuite încă 2 milioane de euro pentru a scoate dărâmăturile din albia râului.

Aşa ceva nu trebuie să se mai întâmple şi vă asigur că eu, ca viitor preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, alături de colegii mei din PNL Neamţ, primari, consilieri locali, consilieri judeţeni, nu vom lăsa să se întâmple!

După prăbuşirea podului, PNL Neamţ s-a implicat activ şi a făcut toate diligenţele ca situaţia să fie remediată în cel mai scurt timp posibil.

Noi, PNL Neamţ am alocat suma de 37,4 milioane lei (circa 6,8 milioane euro) pentru reconstrucţia podului de la Luţca.

Reconstrucţia podului a fost prioritatea mea ca preşedinte al PNL Neamţ şi le-am cerut colegilor mei consilieri judeţeni să se implice cu toate seriozitatea şi mă bucur că au făcut-o cu toată responsabilitatea.

Va continua să rămână o prioritate pentru mine şi ca preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, la fel ca şi alte investiţii pentru toate comunităţile din judeţ, indiferent de culoarea politică a primarului!

Pentru că voi fi un preşedinte pentru toţi nemţenii!

Cu respect,

George Lazăr – preşedinte al PNL Neamţ,

Candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ

***

În vârstă de 43 ani, George Lazăr s-a născut în municipiul Roman, este căsătorit şi tatăl a două fetiţe.

Este absolvent al Colegiului Naţional „Roman Vodă”, al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Petre Andrei” Iaşi şi licenţiat în ştiinţe juridice, cu trei mastere în domeniul Dreptului administraţiei publice, Ştiinţelor penale şi Dreptului European.

Este membru al Baroului Neamţ şi avocat practician de peste 20 ani.

Timp de două mandate, în perioada februarie 2013 – martie 2014 şi decembrie 2019 – ianuarie 2022, a ocupat demnitatea de prefect al judeţului Neamţ.

Una dintre cele mai importante realizări ca prefect a fost recâştigarea în instanţă a Cheilor Bicazului pentru judeţul Neamţ.

În anul 2022 a fost numit ministru – secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, postură din care a reprezentat România la diverse evenimente pe plan extern.

Din punct de vedere politic, în anul 2021 a fost ales în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal – filiala Neamţ.

George Lazăr candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Material de propaganda electorala comandat de PNL Neamț CMF 21240015, publicat pe roman24.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.