Dental Alliance

June 21, 2024

George Lazăr (PNL Neamț): 11 miliarde lei pentru modernizarea căii ferate Roman – Focșani

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Calea ferată care face legătura între municipiile Roman și Focșani va intra într-un proces amplu de modernizare.

În acest sens, Guvernul României din care cu onoare fac parte alături de alți colegi din PNL, va investi peste 11 miliarde lei, din fonduri europene.

Lucrările de modernizare vor fi realizate pe o lugime de 150 kilometri iar la finalizarea acestora, în 2027, se va circula în condiții de siguranță.

Această invesiție, alături de construirea autostrăzilor A7 și A8 – care vor avea un nod de conexiune în zona Roman Metropolitan – vor pune orașul și județul nostru pe harta marilor infrastructuri de transport rutier și pe cale ferată.

Asta va atrage investitori ceea ce va conduce la dezvoltare economică accelerată, locuri de muncă bine plătite și noi investiții.

În calitate de președinte al PNL Neamț, alături de colegii mei liberali din Guvern și din teritoriu, suntem conștienți că investițiile durabile vor conduce la dezvoltarea tuturor comunităților.

Așa voi face și în calitate de președinte al Consilului Județean: voi sprijini toate localitățile, indiferent de culoarea politică a primarilor, pentru că nemțenii merită să un trai mai bun!

George Lazăr, președinte PNL Neamț

Candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț

Comandat de PNL, Filiala Neamț, CMF:21240015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.