Dental Alliance

George Lazăr președinte PNL Neamț: Alături de primarii liberali nemțeni şi de colegii liberali la Parlamentul European de la Bruxelles.

0
YRY Residence

La invitația domnului europarlamentar Cristian Bușoi, am fost săptămâna trecută, împreună cu domnul senator Eugen Țapu-Nazare, domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, colegii liberali din Consiliul Județean Neamț, precum şi alături de toți primarii liberali din județ şi de colegii noştri, domnii primari de la Tazlău şi Gârcina, într-o vizită importantă la nucleul decizional al Uniunii Europene.
✒ Întâlnirea a reprezentat o importantă parte a strategiei de dezvoltare a județului și a avut ca obiectiv facilitarea accesului la fondurile europene disponibile prin #PNRR și alte programe, precum și discutarea modalităților eficiente de utilizare a acestora pentru a sprijini dezvoltarea economică și socială.
Pe parcursul discuțiilor cu europarlamentarii Cristian Buşoi, Dan Motreanu şi Siegfried Muresan, aceştia au subliniat importanța unui acces eficient la finanțarea europeană pentru dezvoltarea regiunii și ne-au oferit sfaturi și soluții practice pentru a accesa aceste fonduri.
ℹ Am primit informații valoroase despre oportunitățile de finanțare disponibile pentru mediul de afaceri din județul Neamț și am discutat despre cele mai bune modalități de a le accesa.
🤝 Suntem bucuroşi să vedem că europarlamentarii noștri sunt implicați activ în susținerea dezvoltării județului nostru și ne oferă sprijinul necesar pentru a accesa aceste fonduri importante.
Ne-am asigurat că toate unitățile administrativ-teritoriale și mediul de afaceri din județul Neamț vor beneficia de aceste oportunități de finanțare și suntem hotărâți să lucrăm împreună pentru a aduce beneficii reale pentru comunitatea nemțeană.
🇷🇴 Această întâlnire reprezintă un exemplu important de colaborare eficientă între liderii politici și europarlamentarii români și demonstrează angajamentul comun pentru dezvoltarea județului Neamț, pentru crearea unui mediu de afaceri prosper şi atragerea de noi investiții necesare în regiunea noastră.
✌Le mulțumesc pentru această oportunitate şi pentru sprijinul oferit domnilor europarlamentari şi mă bucur să văd că echipa liberală de la Neamț este bine consolidată şi pregătită să construiască un viitor frumos pentru județul nostru!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap