Dental Alliance

June 23, 2024

George Lazăr, preşedinte PNL Neamț: Educația este cheia societății de mâine, cea mai prețioasă resursă a generației prezentului.

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Astăzi sărbătorim Ziua Mondială a Educației, un prilej de a ne bucura de privilegiul pe care educația ni-l oferă. Sute de ani de istorie sunt mărturia intangibilă că accesul la cunoaştere, mintea curioasă şi învățarea continuă au stat la fundamentul tuturor progreselor pe care le cunoaştem.

Atenția pe care o acordăm actului educațional astăzi va fi răsplătită printr-o generație de tineri pregătiți să schimbe lumea în bine!

Suntem cu toții parte din acest proces esențial, ca părinți, acasă, în calitate de cetățeni, prin puterea exemplului, ca mentori pentru cei care doresc să ne urmeze modelul.

Astăzi, şi în fiecare zi, recunoştința mea se îndreaptă către aceia care au ales să facă din educație o profesie şi o misiune: cadrele didactice.

Domnilor educatori, învățători şi profesori, munca dumneavoastră este neprețuită şi rezultatele sale se vor vedea în multe generații de tineri cărora le-ați şlefuit mințile.

Vă mulțumim pentru contribuția nemăsurată pe care o aduceți viitorului, pentru dragostea şi priceperea cu care modelați tineri şi construiți caractere.

Județul Neamț se află în topurile performanței şcolare din țara noastră, iar pentru asta vă felicit dragi elevi, dragi părinți, dragi cadre didactice!

Educația voastră este cea mai importantă investiție pe care o veți face în viață şi pe care nimeni nu o va putea lua de la voi!

Învățați cu entuziasm, cu multă curiozitate şi cu deschidere; fiecare cunoştință este o treaptă de pe care veți vedea lumea mai bine!

Educația este cea mai puternica armă pe care voi o puteți folosi pentru a schimba lumea.” Nelson Mandela

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.