Dental Alliance

June 20, 2024

Revelion 2024 de neuitat la Condor Resort: Glamour, Distracție și Multă Eleganță

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Pentru cei care caută o modalitate de a sărbători Revelionul într-un mod cu adevărat elegant și memorabil, Condor Resort este alegerea perfectă. Sub sloganul Revelion 2024, această locație de prestigiu vă invită la o seară de neuitat în stil glamour, plină de distracție și surprize deosebite.

Cu un preț de 550 de lei per persoană, vă puteți bucura de o experiență unică de Revelion, cu distracție garantată. Meniul variat, conceput pentru toate gusturile, va satisface cele mai pretențioase papile gustative, iar băuturile rafinate vor face din această noapte una cu adevărat specială.

Programul serii este impresionant și diversificat:

  • Trupa RAO vă va încânta cu muzică live pe tot parcursul nopții, asigurând o atmosferă vibrantă și plină de energie.
  • Mihaela Gurău, invitat special al serii, va aduce o notă aparte cu prestația sa artistică.
  • Un spectaculos Cabaret Show susținut de Sky Dance va aduce pe scenă momente pline de eleganță și rafinament.
  • Surprize inedite și o tombolă cu premii atractive vor completa atmosfera de sărbătoare.
  • Pentru iubitorii de cocktail-uri, Condor Resort va oferi un Bar de Gheață cu băuturi premium, garantând momente de răsfăț și savoare.

Pentru rezervări și detalii suplimentare, puteți suna la numărul de telefon 0745 788 718. Locurile sunt limitate, așa că nu ezitați să vă rezervați locul pentru o noapte de Revelion de neuitat la Condor Resort.

Condor Resort este recunoscut pentru serviciile de calitate și pentru evenimentele sale memorabile, iar Revelionul 2024 promite să fie una dintre cele mai strălucitoare seri din an. Nu ratați șansa de a petrece o noapte magică și plină de eleganță alături de cei dragi la Condor Resort!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.