Dental Alliance

June 21, 2024

George Lazăr, președinte PNL Neamț: Ieri am fost la Ministerul Educației, alături de domnul senator Eugen Tapu Nazare și de domnul deputat Laurențiu Leoreanu

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Am avut o întâlnire foarte productivă cu doamna ministru Ligia Deca, pentru a discuta despre stadiul proiectelor din Neamț, finanțate prin PNRR, care au un impact semnificativ asupra consolidării sistemului educațional din județul nostru.

Principalele subiecte pe care le-am abordat au inclus programul “Masă caldă”, alocarea de fonduri pentru mobilier și echipamente digitale ce vor ajunge în județul Neamț în curând, noile laboratoare de specialitate moderne și implementarea proiectelor de grădinițe.
Fondurile europene care ajung la noi prin #PNRR reprezintă o oportunitate semnificativă pentru îmbunătățirea infrastructurii și calității educației din comunitatea noastră.

De asemenea, am discutat şi despre sesiunea de apeluri viitoare, pentru a-i informa corespunzător pe domnii primari și directori de instituții educaționale, să aplice în număr cât mai mare, cu proiecte necesare în şcolile nemțene. Ne dorim condiții perfornante pentru toți elevii din județul Neamț, unde educația se află în topul priorităților noastre administrative.

Mă bucur că doamna ministru Ligia Deca se implică cu mult devotament în domeniul pe care îl reprezintă și a adus soluții inovatoare pentru sistemul nostru de învățământ. ÎI mulțumesc pentru discuția pe care am avut-o şi pentru interesul pe care l-a arătat față necesitățile din învățământul nemțean.

Am avut plăcerea, de asemenea, de a o invita pe doamna ministru într-o vizită de lucru la Neamț, unde ne dorim să o revedem, alături de elevi şi cadre didactice, la începutul anului 2024. Alături de doamma ministru şi de partenerii noştri de la conducerea unităților de învăţământ nemțene, vom contribui activ la dezvoltarea și îmbunătățirea sistemului educațional din comunitatea noastră.

Investind în educație, investim în viitor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.