Dental Alliance
March 2, 2024

George Lazăr președinte PNL Neamț: O Realitate Uitată: Durerea și Necazul Din Spatele Zâmbetelor

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

În Comuna Pâncesti, Județul Neamț, Sufletele Sunt Încărcate de Greutăți, dar Există Speranță în Bunătatea Noastră

Astăzi, cuvintele par să fie de prisos în fața unei realități crunte, dar adesea neglijate. În comuna Pâncesti din județul Neamț, am fost martori la suferința tacită a multor oameni, la priviri în ochii copiilor în care abia mai licărește speranța, și la părinții dornici să ofere multe pentru pruncii lor, dar se simt copleșiți de greutăți și deznădăjduiți.

Este fața mai puțin vizibilă a României, a românilor noștri, a celor din Neamț. Cu toate acestea, aceasta există, iar responsabilitatea noastră este să facem ceva pentru a schimba în bine societatea în care trăim. Copiii și familiile lor merită să trăiască decent, fără lipsuri elementare, să simtă bucuria zilei de azi și speranța zilei de mâine.

Observând neajunsurile acestor oameni, nu putem să nu ne simțim coplesit de necazurile lor. Când vezi că Mos Crăciun nu există pentru acești copii și părinții se confruntă cu neputința de a le oferi bucurii în prag de sărbători, inima ta se sfâșie.

Părintele Zenovie de la mănăstirea Nechit ne amintește că menirea noastră pe pământ este să fim buni și să facem bine semenilor noștri. Dacă avem mai mult, avem responsabilitatea de a împărți cu cei mai nevoiași, cu cei cărora soarta nu le-a surâs până în acest moment.

Cu credință în suflet, îndemnăm pe toți să fim mai buni și să facem bine ori de câte ori putem. Uităm adesea de semenii noștri, ne concentrăm asupra problemelor noastre cotidiene, răfuim unii împotriva altora, devenim invidioși, uitând că există frați și surori care luptă cu greutăți inimaginabile.

Fotografiile alăturate sunt martorii mărturiei din comuna Pâncesti, județul Neamț. Le mulțumim domnului Vasile Loghin pentru că a fost alături de noi în această zi și ne-a arătat din nou realitatea cruntă în care trăiesc mii de oameni, copii și bătrâni. În final, ne rugăm să fim iertați și să avem sărbători binecuvântate tuturor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.