Dental Alliance
April 19, 2024

George Lazăr, președinte PNL Neamț: ”Proiecte importante pentru județul Neamț, aprobate prin PNRR”

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Peste 72 de milioane de lei – circa 14,5 milioane euro – este o nouă finanțare pe care o primește județul Neamț, pentru un prim pachet de proiecte aprobate pe componenta ”Valul Renovării”. Eficientizarea energetică și modernizarea clădirilor rezidențiale și a instituțiilor publice reprezintă priorități evidente, cu consecințe benefice imediate, directe pentru locuitorii comunităților în care se derulează aceste proiecte. 

Piatra Neamț, Roman, Roznov, Tg. Neamț, Timișești, Oniceni și Ruginoasa sunt primele localități care beneficiază de finanțări, pe această componentă, dar, succesiv, etapizat, și alte proiecte din județul Neamț finanțate prin PNRR urmează să fie aprobate. În acest sens, în calitate de președinte al PNL Neamț, împreună cu colegii mai parlamentari Eugen Țapu-Nazare și Laurențiu Leoreanu, am discutat în repetate rânduri cu premierul Nicolae Ciucă și membrii Guvernului și am primit asigurări certe că finanțările nu vor ocoli județul Neamț. 

Țin să-i felicit pe toți primarii care au scris proiecte, care au înțeles că șansa de dezvoltare a comunităților locale o reprezintă investițiile realizate cu fonduri atrase, absorbția fondurilor europene fiind, de altfel, unul din obiectivele majore ale Guvernului Nicolae Ciucă. 

În continuare, ne declarăm sprijinul deschis pentru orice primar din județul Neamț care dorește să acceseze fonduri europene sau guvernamentale. 

Pentru județul Neamț, alocarea fondurilor este una cât se poate de transparentă, premierul Nicolae Ciucă și miniștrii liberali luând ca unic criteriu de acordare nevoile reale ale comunităților locale. 

George Lazăr

Președinte PNL Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.