Dental Alliance
March 28, 2023

Leonard Achiriloaei: Romanul se dezvoltă prin PNRR!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Urmare a eforturilor depuse pentru pregătirea proiectelor majore de investiții pentru municipiul Roman, au fost aprobate primele finanțări prin Programul Național de Redresare și Reziliență.
Municipiul nostru va beneficia de o alocare importantă de fonduri europene, după prima rundă de cereri depuse și aprobate pe componenta 5 denumită „Valul Renovării” şi componenta 10 – „Fondul Local”.
În toate aceste demersuri am avut sprijinul domnului deputat Laurențiu Dan Leoreanu și a domnului secretar de stat George Lazăr – președintele PNL Neamț. Valoarea totală a proiectelor aprobate în acest moment se ridică la valoarea de 13.519.941 lei.
Este vorba despre proiectele depuse în runda întâi, şi anume:
🔷 reabilitarea a două grădinițe, Grădinița cu program prelungit nr. 2 „Muguri de lumină” şi Grădinița cu program normal a Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza” din Strada Cuza Vodă;
🔷 reabilitarea termică a două blocuri de locuințe, blocul 3, scara A și B din strada Ion Ionescu de la Brad și blocul 1 din Fundătura Duzilor.
Urmează ca aceste contracte să fie semnate și să-și urmeze cursul firesc de implementare. În acest moment există și alte proiecte depuse pentru runda a doua de PNRR, pentru care avem șanse mari.
Vă asigur că vom continua drumul modernizării și al dezvoltării Romanului!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap