Dental Alliance

George Lazăr președinte PNL Neamț: Sfânta sărbătoare a Botezului Domnului m-a găsit printre prieteni

0
YRY Residence

Sfânta sărbătoare a Botezului Domnului m-a găsit printre prieteni, în comuna Răuceşti, unde am primit binecuvântările creştineşti ale preotului Bisericii Sf. Nicolae din Oglinzi.
A fost un prilej de a ne reîntâlni cu răceştenii şi a ne bucura împreună de ceremonia religioasă oficiată astăzi, un moment de reflecție şi deschidere sufletească pentru toți cei prezenți.
Alături de mine m-am bucurat să îi am pe domnul primar al comunei, Dumitru Balajel, pe domnul subprefect, Iulian Jugan şi pe domnul consilier, Mihai Stoica, precum şi câteva zeci de credincioşi care au participat astăzi la Sfânta Liturghie.
✝️ Boboteaza, aşa cum este cunoscută popular această zi, semnifică botezul Domnului Iisus Hristos în apele râului Iordan, de către Sf. Ioan Botezătorul.
Un simbol creştin al luminii şi binecuvântării, sărbătoarea de astăzi este o invitație pentru toți credincioşii să îşi reînnoiască sufletul prin credință, iubire şi bunătate.
Să primiți cu sufletul curat bucuria Botezului Domnului, care să vă aducă sănătate, lumină şi toate cele bune!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap