Dental Alliance

June 21, 2024

Medic gastroenterolog la SMU Roman

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Domnul doctor BEJINARIU IULIAN, a fost angajat în anul 2022, in cadrul SMU Roman, ca medic rezident. Finalizandu-si studiile, a devenit medic specialist gastroenterolog.
Începând cu luna ianuarie a acestui an, a venit pe post la Spitalul Municipal de Urgență Roman unde își desfășoară activitatea de medic specialist în Compartimentul de Gastroenterologie din cadrul Secției Medicină Internă.
După finalizarea documentației (eliberarea diplomei de medic specialist și a codului de parafa) va intra în contract cu CAS și astfel, va putea oferi consultații și în cabinetul de ambulatoriu integrat compartimentului și va efectua internări in spitalizare continuă și de zi.
În diagnosticarea afectiunilor gastroenterologice trebuie efectuate endoscopii și/sau colonoscopii. Domnul doctor Bejinariu Iulian, fiind specialist în acest domeniu, va efectua aceste investigații folosind Videoendoscopul Pentax care a fost achiziționat de SMU Roman la sfârșitul lunii decembrie 2022. Pentru colonoscopii, va folosi colonoscopul din dotarea spitalului, aflat în cadrul Secției Chirurgie.
Îi urăm bun venit domnului doctor Bejinariu Iulian și ii dorim succes în activitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.