September 23, 2021

George Lazăr: Suntem o echipa puternica la Neamt, cu oameni valorosi si de mare tinuta, care mergem spre viitor si sustinem oameni reprezentativi si de anvergura ca Florin Cîțu

lazar
Am avut placerea sa il avem langa noi pe Premierul Romaniei, dl Florin Cîţu , pe dl George Flutur presedintele CJ Suceava si pe dl Nelu Tataru presedintele PNL Vaslui.
Alaturi de Andrei Carabelea primarul Municipiului Piatra Neamt, de senatorul Eugen Țapu-Nazare presedintele PNL Neamt, cat si de toti colegii primari ,viceprimari, consilieri judeteni si locali, presedinti de organizatii l-am primit pe dl Florin Cîțu si l-am asigurat ca intreaga organizatie PNL este alaturi de domnia sa si il sustine la functia de Presedinte a Partidului National Liberal.
Suntem o echipa puternica la Neamt, cu oameni valorosi si de mare tinuta, care mergem spre viitor si sustinem oameni reprezentativi si de anvergura ca Florin Cîțu.
Ii multumesc Premierului Romaniei pentru sustinere, pentru gandurile pozitive si pentru ca este alaturi de mine si de colegii din Neamt.
Le multumesc si domnilor George Flutur si Nelu Tataru pentru sustinere si foarte important le multumesc colegilor si echipei pentru ca sunt alaturi de mine.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.