Dental Alliance
March 5, 2024

Gospodărie din Neamț distrusă de incendiu

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

În jurul orei 12:35, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie din localitatea Căciulești, în comuna Girov.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț și SVSU Girov.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta într-o gospodărie, cu flacără deschisă la mansarda și acoperișul casei și la o anexă gospodărească, cu posibilitatea propagării la alte construcții. Vântul a favorizat extinderea flăcărilor.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars: acoperișul (construit din lemn și acoperit cu tablă) și pe mansarda casei pe o suprafață de aproximativ 250 mp, tâmplăria aferentă (uși și ferestre), bunurile din camerele mansardei ( mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile etc) și o anexă gospodărească (construită din lemn si acoperită cu plăci de azbociment) cu suprafața de 100 mp în care erau depozitate 300 kg cereale, 5 mc lemn de foc, scule și unelte de uz gospodăresc.
Proprietara locuinței în vârstă de aproximativ 71 de ani a fost preluată și transportată de echipajul SMURD la UPU Piatra-Neamț deoarece a suferit atac de panică.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.