Dental Alliance
November 28, 2023

Gospodărie din Oniceni cuprinsă de flăcări

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Prin apel la 112, la ora 10:16 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în localitatea Mărmureni din comuna Oniceni.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Oniceni, Punctul de lucru Poienari și Detașamentul de pompieri Roman.
Incendiul se manifesta la acoperiș și în două încăperi (bucătărie și dormitor), cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars aproximativ 50 mp din acoperișul casei și bunurile din cele două încăperi (tâmplărie, mobilier, articole de îmbrăcăminte și obiecte de uz casnic).
Proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 84 ani a suferit ușoare arsuri la nivelul membrului superior drept. Acesta a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Roman.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap