Dental Alliance
November 30, 2022

Grav accident cu 7 persoane implicate. Una dintre victime are brațul smuls. A fost solicitat elicoperul

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Grav accident rutier produs, duminică după-amiază, pe DN 67B  în județul Vâlcea, după o coliziune între două autoturism. 7 persoane au fost implicate în accident. Două au suferit răni, dintre care una are brațul smuls.

Potrivit ISU Vâlcea, accidentul a avut loc în localitatea Livezi, sat Pârâienii de Mijloc.

Din primele informații, două autoturisme au intrat în coliziune.

UPDATE: Grav accident în Vâlcea cu 7 persoane implicate. Precizările IPJ Vâlcea:

Polițiștii din Bălcești au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Livezi a avut un accident rutier.

Din primele verificări efectuate se pare că ar fi fost vorba de o coliziune între două autoturisme, pe DN 67B, în localitatea Livezi, din care a rezultat rănirea unei persoane.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a transportat victima la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

În urma producerii accidentului au rezultat 2 victime constiente, neicarcerate. Una din victime are bratul drept smuls.

Pentru salvarea acestuia a fost solicitat elicopterul SMURD DOLJ, acesta urmând sa fie preluat de la Spitalul Balcesti, unde a fost dus pentru stabilizare.

Cea de-a doua victima a fost stabilizata si este transportata la CPU Horezu de echipajul SMURD. Ambele victime se aflau in aceeasi masina. In cel de-al doilea autoturism se aflau 5 persoane, care nu au fost afectate.

Știre in actualizare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.