Mon. Dec 17th, 2018

GRAV ACCIDENT ÎN DEALUL MĂRULUI

Sâmbătă, 23 septembrie, în jurul orei 16,30-17,00 pe DN-15 D, a avut loc, în zona Dealului Mărului, un accident de circulație destul de grav, soldat cu trei răniți din cele două mașini implicate în nefericita coliziune. Este vorba despre impactul între o basculantă și un microbuz. Din accident au rezultat trei răniți, care au fost aduși de ambulanță la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal Roman pentru investigații și îngrijiri medicale.

Și pacienții din cea de a doua mașină implicată în accident au avut răni grave, dar nu leziuni care să le pună viața în pericol.

Toți pacienții, în momentul investigației, se aflau în stare de conștiență. Ulterior îngrijirilor primite, cei trei răniți au rămas internați în Spital pentru supraveghere. Directorul medical, Oana Onu, care a fost și medic de gardă la Secția de Imagistică Medicală, este de părere că toți pacienții au avut mare noroc să scape din acest accident doar cu plăgile amintite, ținând cont de faptul că această coliziune s-a produs între o mașină de mare tonaj și un microbuz. ”A fost o minune cum de răniții au scăpat doar cu traumatismele amintite”, a mai adăugat directorul medical al SMUR.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț, subinspector Elena Bulgărea a declarat că polițiștii de la Serviciul Rutier Roman au investigat, la fața locului accidentul, pentru a constata împrejurările în care acesta s-a petrecut și care sunt vinovații pentru producerea acestuia.

De reamintit faptul că DN-15 Roman Vaslui se află în administrarea Regiei Drumuri Naționale Iași și este una din cele mai periculoase căi rutiere din zonă, prost întreținută, plină de gropi, șosea care de ani de zile este doar peticită. Drumul național are serpentine la fiecare pas și pune la grea încercare nervii șoferilor, obligați să facă slalom printre gropile din asfalt. Șoseaua este, în același timp  foarte circulată, ea făcând legătura intre județele din Sud și Vaslui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.