Suplimente Alimentare Imunyze

Grav accident pe DN 15B în Neamț. Un camion încărcat cu piatră a ieșit în decor. Șoferul, încarcerat

Acoperisul1

Condor Resort

Un accident rutier s-a produs, joi dimineață, în județul Neamț. Un camion încărcat cu piatră a ieșit de pe șosea și a intrat într-un gard.

Potrivit IPJ Neamț, accidentul s-a produs în jurul orei 07.30, pe Drumul Național 15 B, între localitățile Pipirig și Leghin.

 

Din primele informații, un camion care transporta piatră ar fi părăsit partea carosabilă, acroșând un gard, o parte din încărcătură fiind împrăștiată pe șosea.

Șoferul camionului, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Borca, a rămas încarcerat. Echipajele de descarcerare lucreză pentru scoaterea acestuia din autovehicul.

Circulația pe ruta Pipirig-Târgu Neamț este dirijată doar pe un sens.

Știre în actualizare

În această dimineață la ora 07:18, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Leghin din comuna Pipirig.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD) și SAJ (o ambulanță).
Un autotren încărcat cu piatră a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard,  iar conducătorul auto a rămas încarcerat.
La accidentul rutier au fost martori patru pompieri de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului (plt.maj.Bejinariu Vasile
plt. adj. șef Bordeanu Dan, plt. adj. șef  Domnica Virgil și plt.maj. Murariu Vasilece se deplasa spre serviciu. Aceștia nu au stat pe gânduri, au oprit autoturismul în care se aflau și au mers la intervenție.
Din interiorul cabinei autotrenului au scos conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani și cu materiale din trusa de prim ajutor (a autoturismului) au acordat victimei primul ajutor.
Victima a fost preluată de echipajul de la SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.
Pompierii ajunși la locul producerii evenimentului au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.