Suplimente Alimentare Imunyze

Prefect Adrian Niță: Am dispus atât activități preventive ale IPJ și ISU ( control și instruire a personalului din stațiile peco), cât și intensificarea patrularii în zona stațiilor peco de către lucrători ai IPJ și IJJ

Acoperisul1

Condor Resort

Urmare a isteriei create de zvonurile potrivit cărora prețul carburanților ar urma sa crească foarte mult, am dispus atât activități preventive ale IPJ și ISU ( control și instruire a personalului din stațiile peco), cât și intensificarea patrularii în zona stațiilor peco de către lucrători ai IPJ și IJJ.

Totodată am dispus ca si la benzinariile din localitatile limitrofe oraselor și comunelor să se acționeze pentru a evita posibilele situațiile ce ar putea duce la încălcări ale legii.

Lucrătorii ISU vor verifica împreuna cu Politia și vor îndruma benzinarii să respecte normele PSI, insistând asupra interdicției de a distribui carburant in recipienti neconformi.

IPJ participă cu Lucrători ai poliției de investigare a criminalității economice, ordine publica, Rutiera și acțiuni speciale pentru creșterea vizibilității in zona stațiilor PECO.

Dragi nemțeni,
PANICA ESTE TOTAL NEPRODUCTIVĂ ȘI FOARTE DĂUNĂTOARE!!!
Ea poate crea destabilizare!
Am trăit panica hârtiei igienice, a drojdiei, a orezului, a măștilor sau a dezinfectantilor.
Acum trăim panica lipsei valutei, a iodului, a benzinei, a pașapoartelor, etc.
Să nu ne lăsăm dezbinați și destabilizați de astfel de dezinformări sau intoxicări!
Nu mai stați la cozi în benzinării! Astăzi prețul barilului a scăzut! Dacă stam la cozi și cererea crește, atunci și comercianții sunt tentați să crească prețurile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.