Dental Alliance
November 29, 2023

Guvernul dorește interzicerea închirierii locuințelor aflate în cladiri cu risc seismic

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Cei care au în proprietate locuințe aflate în blocurile sau casele incluse în clasa I de risc seismic nu le vor mai putea da spre închiriere, potrivit unui proiect de lege care a fost adoptat de Guvern. Din momentul aplicării măsurilor conținute de proiectul de lege se va interzice “închirierea sau cedarea în comodat/ folosință a spațiilor cu destinația de locuință din clădirile încadrate prin raport de expertiză tehnică în clasa de risc seismic Rs I”, notează Gândul.ro.

Amenzile pe care le vor risca cei ce vor închiria apartamente situate în clădiri cu bulină vor fi cuprinse între 50.000 și 75.000 de lei. Proprietarii își vor putea închiria din nou apartamentele deținute în clădiri încadrate la clasa I de risc seismic doar după consolidarea imobilului. Proiectul de lege urmează să ajungă în Parlament pentru a fi dezbătut și votat.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap