January 16, 2021

Guvernul PNL pune în continuare piedici economiei țării

Din bugetul țării, doar 3,8 miliarde de euro din 20,44 miliarde de euro a repartizat PNL domeniului economic
În momentul de față, economia României este la pământ din cauza iresponsabilității liberalilor și nu se vede luminița de la capătul tunelului. Planul Național de Redresare și Reziliență prezentat de PNL nu conține măsuri eficiente pentru a depăși situația critică în care se află România.
„Am analizat Planul Național de Redresare și Reziliență al peneliștilor. Cuprinde măsuri aberante, puse pe hârtie doar ca să prezinte și liberalii ceva.

Nu conține măsuri clare și eficiente, care să ajute mediul economic. Foarte mulți antreprenori ale căror afaceri au rezistat în ultimul an își puneau speranța în acest plan al PNL, dar nu este decât praf în ochi. Să nu mai spun că prăbușirea economiei s-a produs tot din cauza liberalilor, care nu au fost în stare să impună restricții punctual și să le ridice atunci când trebuie. Din momentul în care au declarat stare de urgență a început declinul total al țării!
Iată ce sumă alocă ei domeniului economic: 3,8 miliarde de euro din 20,22 miliarde de euro! Este o ofensă adusă proprietarilor companiilor și firmelor!

Doar vorbesc pe la televizoare, fac propagandă electorală, dar nu își dau seamă că au devenit penibili!“ a declarat Ciprian Șerban, candidatul PSD Neamț la Camera Deputaților.
În timpul guvernării liberale, au fost desființate 1,6 milioane de contracte de muncă, acesta fiind numărul românilor rămași fără serviciu, pentru că societățile și-au închis sau restrâns activitatea și nu au avut sprijin din partea autorităților.

Partidul Social Democrat a prezentat Programul de Guvernare pentru 2020-2024 și acolo sunt prevăzute măsuri concrete pentru a ajuta domeniul economic, pentru a revigora economia țării, pentru că altfel nu ne mai revenim din dezastrul în care ne-a adus actuala Guvernare.
„Este o perioadă dificilă și dacă nu intervenim urgent, nu o să mai avem ce să salvăm din sectorul economic!

Echipa PSD are membri cu experiență și am lucrat cu responsabilitate la aceste măsuri, care pot fi aplicate imediat și rezultate se vor vedea rapid. PSD dorește salvarea și dezvoltarea economiei românești! Pe 6 decembrie, românii vor vota echipa care le-a dovedit mereu că îi sprijină și guvernează în favoarea cetățenilor! Vom pune în aplicare Planul de Guvernare al PSD și vom începe munca pentru salvarea țării“, a mai declarat Ciprian Șerban, candidat din partea PSD la Camera Deputaților.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.