Dental Alliance

Guvernul României, condus de preşedintele PNL Nicolae Ionel Ciucă, majorează punctul de pensii cu 12,5 %, acesta ajungând la valoarea de 1, 784 lei

0
YRY Residence

↗️ Partidul Naţional Liberal a negociat creşterea pensiilor în coaliția de guvernare, propunând un procent de 15%.
Majorarea de 12,5%, convenită la nivelul coaliției, va fi însoțită de un set de măsuri de sprijin care vin, în această perioadă dificilă, în ajutorul pensionarilor cu venituri mici.
➡️1.000 lei pentru cei cu venituri mai mici de 1.500 lei;
➡️ 800 lei pentru cei cu venituri între 1.501 lei și 2.000 lei;
➡️ 600 lei pentru cei cu venituri între 2.001 lei și 3.000 lei;
De asemenea, persoanele pensionare cu venituri sub 1.700 de lei vor beneficia, şi în anul 2023, de vouchere sociale pentru alimente, în valoare de 250 de lei, o dată la 2 luni.
Pensionarii cu vârsta de peste 60 de ani şi venituri sub 2.000 de lei vor primi, în 2 tranşe, suma de 1.400 de lei, pentru suplimentarea plății facturilor la energie.
✅ Alocaţiile de stat pentru copii vor fi actualizate cu rata inflației, iar persoanele cu handicap vor primi o a 13-a indemnizație.
✅ Indemnizațiile pentru veteranii şi văduvele de război vor fi actualizate cu rata inflației, începând cu anul 2018, ceea ce înseamnă o creştere de aproximativ 30 de procente.
Partidul Național Liberal şi-a asumat, întotdeauna, sprijinul față de pensionarii României şi acest lucru se vede în măsurile pe care le-a adoptat.
Într-o perioadă dificilă, suntem preocupați de bunăstarea românilor şi venim cu soluții concrete şi utile, aşa cum am promis.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap